VideovoorjouVideovoorjou

 

 

Een prachtige trouwvideo.

Er is niets mooiers dan de liefde. En wij houden ervan om dat vast te mogen leggen!

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit je leven. Een dag waar je vaak maandenlang naartoe leeft en die voor je gevoel in een flits voorbij is. Het is een dag waar je daarna nog heel vaak aan terugdenkt. Een trouwvideo is een fantastisch mooie en dierbare herinnering aan deze bijzondere dag.

 

Trouwvideograaf

Op jullie dag zal Suus of Peter als videograaf van de bruiloft aanwezig zijn en met de ceremonie zijn we er allebei om alle momenten vast te leggen. Het naar binnenlopen van de bruid, de speeches, de eventuele geloftes, het ja-woord en de kus… Wij zorgen ervoor dat dit mooi wordt gefilmd, zonder dat je echt door hebt dat we aanwezig zijn. We zullen ons altijd op de achtergrond opstellen.

 

Waarom een video van de bruiloft?

In video smelten beeld en geluid op een perfecte manier samen. De mooie shots, audiofragmenten en muziek zorgen er samen voor dat je weer even het gevoel hebt dat je terug bent in het moment. Een mooi fysiek aandenken, waar je de rest van je leven met een warm gevoel op terug kan kijken. Maar niet alleen jullie. Het is een document wat je graag aan je kinderen wil laten zien, aan de gasten die aanwezig waren of juist aan anderen die niet op de bruiloft waren. Familie in het buitenland, die goeie vriend die net ziek was op die dag of zijn tante die net iets te ver van je af stond om echt voor de ceremonie uit te nodigen. Deze mensen krijgen met het bekijken van de film tóch het gevoel dat zij er ook bij waren.

Krijg hier wat inspiratie voor jouw trouwvideo.

 

Onze werkwijze

Wij luisteren, leven mee en voelen aan.

We maken eerst een afspraak met jullie om de dag en jullie wensen door te nemen Eerst plannen we samen een afspraak en vragen we jullie het hemd van het lijf om precies te weten wat er gaat gebeuren op jullie trouwdag en wat jullie gefilmd willen hebben.

En dan.. de grote dag! Van het opmaken, aankleden en de ceremonie, tot de gekke dansjes in de avond… we nemen alles op!

Tijdens de ceremonie zijn we met z’n tweeën. Als alle trouwringen, proost-momentjes en felicitaties zijn gefilmd, monteren we het tot een filmische videoclip op basis van jullie wensen die het verhaal van deze speciale dag beschrijft. Bij de montage wordt, na overleg met jullie als bruidspaar, voor de best passende muziek gekozen.

 

We zijn op de trouwdag voorzien van professionele apparatuur en beschikken over filmische camera’s, een drone, maar ook over audio opname apparatuur zodat we ook de speeches kunnen vastleggen.

 

Deel jullie verhaal met ons!

We verheugen ons erop om alles van jullie te weten te komen. Neem ons mee in jullie verhaal en wij leggen het vast, zodat je zelfs jaren later nog die brok in je keel krijgt of de euforische kriebels weer voelt oplaaien.

 

Mocht je nou ook nog op zoek zijn naar een goeie fotograaf voor de trouwfotografie? vraag ons eventueel om tips!

Wij hebben in het verleden veel goeie samenwerkingen gehad met trouwfotografen dus helpen je daar graag mee.

 

Bekijk onze pagina met meest gestelde vragen of stuur ons een berichtje.

Maak een afspraak om jullie wensen door te nemen: Afspraak maken

Terug naar portfolio