VideovoorjouVideovoorjou

Blog

Olivia Lina Bollen Newbornvideo

Op 18.01.2021 is lieve Olivia Lina Bollen geboren. Dochter van Michelle Bollen en Koen Bollen en zusje van Morris & Benjamin. Een paar weekjes later zijn wij daar op een hele mooie zaterdag gaan filmen; Het was namelijk die ene week dat heel Nederland was bedekt met sneeuw en iedereen in de zon pirouettes stond te maken op het natuurijs. Daar hebben we een impressie van de kraamweek vastgelegd in een newbornvideo, of eigenlijk een familievideo.

Bijzondere momentjes in de kraamtijd.

Wat een gezellige boel in dit warme huis. De broertjes zijn zo ontzettend lief voor de pasgeboren baby. Op het programma stond; knuffelen, aankleden, wat eten en voor Olivia borstvoeding én even het ijs op! Wat heerlijk toch, die kraamtijd?!

Wij hebben toen Benjamin was geboren (2017) ook een newbornvideo gemaakt. Deze kun je hier zien.

Michelle Bollen

Michelle Bollen kun je heel goed kennen van haar posts op Instagram of haar momlife vlogs op Youtube. Op haar site schrijft ze hele leuke blogs!

Een origineel kraamcadeau!

Als jullie babytje is geboren zijn die eerste momenten super waardevol. Je leeft in een soort ‘babybubbel’ en ziet je kindje elke dag groter worden en veranderen, terwijl je zou willen dat alles zo klein blijft. Deze bijzondere kraamtijd vliegt voor je gevoel voorbij. Een newbornvideo is een prachtige herinnering aan die eerste weekjes met je baby. Hierdoor kun je later nog rustig terugkijken naar deze bijzondere periode. Het neemt je weer even naar het moment van de eerste weken. Ouders die hebben gekozen voor een professionele newbornshoot vertellen ons dat zij samen met de kinderen heel vaak en met veel plezier naar de beelden kijken.

Waarom Videovoorjou?

Elke babyvideo is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de video perfect bij de specifieke wensen van het gezin en zorgen wij er altijd voor dat de video persoonlijk en op maat gemaakt is. We werken daarnaast razendsnel. Er zijn ook ouders geweest die hun newbornvideo hebben gebruikt als digitaal geboortekaartje.

Wil je graag meer informatie over het laten maken van een Newbornvideo? 

 Kijk hier voor nog meer voorbeelden van Newbornvideo’s!

 

4 2048x1152 - Olivia Lina Bollen Newbornvideo
2 2048x1152 - Olivia Lina Bollen Newbornvideo
6 1024x576 - Olivia Lina Bollen Newbornvideo

Newbornvideo Boaz

Lieve kleine Boaz, broertje van Ezra. Je bent perfect, precies perfect zoals je bent.
Het prachtige liedje is geschreven en gezongen door Koert van Essen.

Moeder Melanie:
De newborn die gemaakt is in onze kraamweek heeft voor ons heel veel waarde! Wij zijn geen mensen die graag voor de camera staan, maar Peter gaf ons een relaxt gevoel en daardoor kregen wij niet het idee dat we constant een camera op ons neus hadden. Het is voor ons ook erg fijn om de newborn video te delen, juist in deze corona tijd… zo krijgen mensen toch een beetje een kijkje in ons nieuwe gezinnetje en kunnen wij Boaz toch even op een hele leuke manier showen!

Boaz van Drenth, geboren op 19 januari 2021, is heel bewust van de camera. Dat leverde prachtige beelden op voor zijn ‘impressie van de kraamweek’. Lekker badderen in de tummytub, knuffelen met papa, rondkijken in de mooie box, boertje én naar bed; Het leven is zo heerlijk als je net bent geboren..!

 

Newbornvideo Stenn

*Debby, wie kent d’r niet? Wij al een tijdje inmiddels! Jaren geleden werkten we al eens samen via Eyes & Ears en dat was een groot succes. Ook toen Debby van baan veranderde ontstonden er nieuwe samenwerkingen met tussendoor een hele leuke vrijgezellenvideo voor één van haar vriendinnen. Dit keer was ze echter zelf aan de beurt want samen met Stef was ze in verwachting van een jongetje! Stenn werd rond de kerst dan eindelijk geboren en we mochten erheen om het kers(t)verse gezinnetje vast te leggen. Wát een feest en wát een heerlijk manneke. Heerlijk rustig en tevreden. Wanneer zijn ouders hem vasthielden vond hij het allemaal wel prima en ook Debby en Stef straalden helemaal. En terecht! Wat een geluk.

Nieuw: De Familievideo!

We hebben weer een nieuw concept wat we heel graag de wereld in willen slingeren. Of ja, het is eigenlijk al een soort van bestaand concept… Het lijkt namelijk een beetje op een Newbornvideo, alleen dan wat uitgebreider: Een dag uit het leven van je gezin. De meest normale dingen door de dag heen blijken toch meer bijzonder dan je denkt, wanneer je in een nieuwe fase komt. Nu kun je die gewone, heerlijke dagen met je gezin, vastleggen om voor altijd weer terug te kunnen kijken!

Kijk voor meer informatie op de portfoliopagina van de familievideo.

100,- korting als je nu een trouwvideo voor volgend jaar boekt!

*deze actie is helaas verlopen*

Het bruiloften-seizoen is begonnen, maar dit jaar is anders. Veel huwelijken zijn voor dit jaar afgeblazen en zijn naar volgend jaar verschoven. De dag waar je zo naar toe leeft, laat nog even op zich wachten…

We snappen dat het een domper is voor bruidsparen en dus willen we 100,- euro korting geven aan mensen die volgend jaar gaan trouwen en ons nu al zouden willen boeken voor een trouwvideo.

Dus, boek nu je trouwvideo voor volgend jaar en ontvang 100,- euro korting op het totaalbedrag!


Nieuwe site

Supertrots zijn we op deze nieuwe site. Alles is weer opgefrist en in de stijl van nu. We zijn zelfs even samen op de foto gegaan bij Henk van Kooten – deze kun je zien op de
Read more …