VideovoorjouVideovoorjou

We horen graag van je! Vul onderstaand formulier in of stuur ons een berichtje via mail of social.

info@videovoorjou.com

Graadt van Roggenstraat 37
6522 AW Nijmegen

VEEL GESTELDE VRAGEN

We willen dat jullie een video gaan maken. Hoe gaat het in z'n werk?

Als je contact met ons opneemt, maken we een afspraak om kennis te maken en jullie wensen door te spreken. Vaak hebben we in dat gesprek ook nog ideeën waar jullie rekening mee kunnen houden.

Daarna zijn we altijd nog bereikbaar voor vragen en eventuele wijzigingen.

En dan zien we elkaar op de afgesproken tijd op de trouwdag of in de kraamweek! We zorgen dat alles op de gevoelige plaat wordt vastgelegd en daarna monteren we het als een filmische clip.

3 weken later leveren we het op en kunnen jullie de link delen met de mensen om je heen!

Maak nu een afspraak onderaan op deze pagina.

Hoe lang zijn jullie aanwezig?

Dat ligt helemaal aan wat jullie willen. We blokken de gehele dag voor jullie af. Soms zijn we er alleen met de ceremonie, maar een andere keer zijn we van 08:00 tot 00:30 aanwezig. Alles kan!

Tijdens de ceremonie zijn we met z’n tweeën om te filmen. De rest van de dag zal er één iemand van ons aanwezig zijn.

Is het niet storend als er word opgenomen?

We zorgen er altijd voor dat we zo min mogelijk opvallen en mengen ons in het gebeuren. We zullen nooit midden in het gebeuren staan, maar altijd van de zijkant alles volgen. Dat houdt het spontaan. We zetten ook niks in scene.

We horen vaak terug dat mensen het gevoel hadden dat we er niet waren.

Welke muziek kan ik kiezen voor onder de video?

De keuze voor de muziek is bij video’s uitermate belangrijk en die maken we dan ook graag samen met jullie. Wij hebben een bijzondere samenwerking met een aantal singer-songwriters die een heel persoonlijk op maat gemaakt liedje voor jullie kunnen maken. Hierbij kun je kiezen welke stijl de muziek moet worden en waar de tekst in grote lijnen over moet gaan, maar ook kun je kiezen uit verschillende zangers en zangeressen. Mensen waar wij op dit moment mee samenwerken zijn:

Koert van Essen (Einfach Kurt)
Daan van Haren (Dan Hair)
Britt van den Akker

Mocht je een ander liedje voor de Newbornvideo willen, kun je ook kiezen uit een afspeellijst die we hebben samengesteld. Hier staan liedjes in die we al eens eerder hebben gebruikt voor Newbornvideo’s.

In welke regio zijn jullie werkzaam?

We zitten met het bedrijf in Nijmegen, maar kennen geen grenzen als het om video’s maken gaat. Van Frankrijk, Italië, Maastricht en Ameland. Houdt er wel rekening mee dat we eventueel reistijd hebben.

Waarom zijn er 2 videografen bij de ceremonie aanwezig?

In principe komt er op jullie dag één van ons filmen. Peter of Suus.

Bij de ceremonie gebeurd er vaak veel en we is het belangrijk dat alles er goed op staat. We zijn goed op elkaar ingespeeld en zorgen dat we alle speeches, ook qua audio, goed erop hebben staan. Zo krijg je een compleet beeld van de ceremonie, die mooi kan worden verwerkt in de totale video.

Kunnen jullie ook foto's maken?

Nee. Videografie en fotografie zijn echt twee verschillende dingen. We werken wel samen met meerdere fotografen. Dus we kunnen jullie wel helpen om een goede fotograaf voor jullie te vinden!

Op wat voor termijn wordt de video opgeleverd?

Na de opnames begint de montage van de video. Hier komt alles samen; beeld, muziek, kleuren van het beeld, grafische elementen… Dit is een tijdsintensief klusje. We zorgen er altijd voor dat we 3 weken na de opnames opleveren.

Voor een trouwvideo hebben we echter de optie: Same-day edit. Als je hiervoor kiest komt er extra een editor op de dag, om gemaakte beelden van die dag al te monteren in een video van ongeveer 3 minuten. Zo kun je op de avond met het feest al een trouwclip laten zien.

Leuk voor de mensen die niet bij de ceremonie aanwezig waren!

Hebben jullie een backup?

Zeker. We zijn met z’n tweeën, dus als er 1 niet kan zorgen we ervoor dat de ander komt. Verder kennen we veel videografen die ongeveer dezelfde ervaring hebben. Wij zorgen dus voor vervanging, als er iets gebeurd waardoor wij niet kunnen komen.