VideovoorjouVideovoorjou

 

Een impressie en/of registratie van een uitvaart

Elke video vertelt het verhaal van een dag, van een periode of van een persoon. Helaas krijgt iedereen er weleens mee te maken dat een dierbare komt te overlijden. Ondanks al het verdriet op die dag kan het heel fijn zijn om er later nog eens naar terug te kijken. Veel mensen maken de dag van de begrafenis of crematie maar gedeeltelijk bewust mee door de emotionele lading. Een impressie of registratie kan daardoor een fijne, blijvende herinnering zijn.

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een voorgesprek waarin we op zoek gaan naar de specifieke wensen en de punten die uniek zijn voor de uitvaart. Dat kan een speech zijn of bijvoorbeeld een moment dat de familie even alleen is. Op basis van de wensen van de familie proberen wij de dag op een passende manier vast te leggen, waarbij we ons op de achtergrond houden en onopvallend opstellen.

We combineren beeld en geluid met het juiste gevoel tot een mooi eindproduct. We doen dat op een filmische en cinematografische manier.
Alle video’s die we maken zijn uniek en passen volledig bij de wensen van degene die de video afneemt. Voor de lengte, de invalshoek, de muziek en de manier van filmen bestaan voor ons geen vaste wetten. Alles wat we maken, maken we volledig op maat. We streven ernaar dat het gevoel van het moment kan worden herbeleefd op ieder gewenst moment, zelfs nog vele jaren later.

Wie zijn wij?

Videovoorjou is een bedrijf uit Wijchen dat bestaat uit Suzanne Zambon en Peter Wijnberg. We zijn allebei zeer ervaren als filmmaker en combineren creativiteit en technische kennis met de juiste persoonlijke eigenschappen. We zijn liefhebbers, met passie voor ons vak, die het maximale uit elke opdracht willen halen.

Terug naar portfolio