VideovoorjouVideovoorjou

Een dag uit het leven van je gezin!
Net zoals bij een Newbornvideo filmen we de dagelijkse dingen in het gezin die normaal zo vanzelfsprekend zijn. Wanneer je in een nieuwe fase komt, blijken die herinneringen vaak toch de meest dierbare. Met een gezinsvideo, een impressie van een dag bij jullie thuis, worden die ‘normale’ momenten voor altijd vastgelegd.

Onze werkwijze

We lopen een dagje mee bij jullie thuis. Van ontbijten, met de blokken spelen, kleuren, samen een spelletje doen, voetballen, verjaardag, avondeten, alles kan voorbij komen in de familievideo. De stijl van de video kan ook worden besproken. Wil je een filmisch geheel, of meer als een soort documentaire met eventueel ook vragen die worden gesteld.

Je eigen liedje

De muziek heeft een grote rol als het gaat om het gevoel van de video. Misschien hebben jullie een liedje wat bij jullie hoort en anders kunnen we een liedje voor jullie maken.

Wij hebben een bijzondere samenwerking met een aantal singer-songwriters die een heel persoonlijk op maat gemaakt liedje voor jullie kunnen maken. Hierbij kun je kiezen welke stijl de muziek moet worden en waar de tekst in grote lijnen over moet gaan, maar ook kun je kiezen uit verschillende zangers en zangeressen. Mensen waar wij op dit momenten mee samenwerken zijn:

Koert van Essen (Einfach Kurt)
Daan van Haren (Dan Hair)
Britt van den Akker

Waarom Video voor jou?

Elke familievideo is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de video perfect bij de specifieke wensen van het gezin en zorgen wij er altijd voor dat de video persoonlijk en op maat gemaakt is. Wil je meer voorbeelden zien? Kijk dan hier!

Terug naar portfolio