VideovoorjouVideovoorjou

 

 

Een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest óf leuk cadeau aan het bruidspaar

Vrienden om je heen gaan trouwen en je zoekt nog een leuke, originele activiteit voor het vrijgezellenfeest. Videovoorjou denkt graag mee over een activiteit die helemaal past bij de bruid of bruidegom to be. Je hebt een leuke activiteit voor op de dag zelf én direct een bijzondere, blijvende herinnering in de vorm van een videoclip die je zelfs zou kunnen laten zien op de bruiloft of heel veel jaar later nog steeds terug kunt kijken.

Hilarische videoclip

Speel de hoofdrol in een echte videoclip op je vrijgezellenfeest. Dans en zing de sterren van de hemel samen met je vrienden of vriendinnen op de muziek van Beyoncé of Bruno Mars. Hilariteit gegarandeerd en uiteindelijk heb je een leuke, professionele video waar je naar terug kunt kijken.
Bij het maken van een videoclip kies je van te voren zelf een passend muzieknummer uit. Dit kan iets zijn wat typerend is voor de bruid of bruidegom, maar kan ook gewoon een lekker dansnummer zijn. Er wordt samen met Videovoorjou een locatie gezocht voor de opnames en op de dag van het vrijgezellenfeest spreken we daar op een gewenste tijd af. In ongeveer 2 uur tijd vinden de opnames van de videoclip plaats. Deze clip wordt op een filmische manier gemonteerd en binnen 3 weken opgeleverd.

Waarom Video voor jou?

Wat voor video wij ook maken, wij gaan er altijd voor om er een leuke activiteit van de maken. Elke video is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de activiteit perfect bij jullie specifieke wensen.

 

Terug naar portfolio