VideovoorjouVideovoorjou

 

Een origineel kraamcadeau!
Als jullie babytje is geboren zijn die eerste momenten super waardevol. Je leeft in een soort ‘babybubbel’ en ziet je kindje elke dag groter worden en veranderen, terwijl je zou willen dat alles zo klein blijft.  Deze bijzondere kraamtijd vliegt voor je gevoel voorbij. Een newbornvideo is een prachtige herinnering aan die eerste weekjes met je baby. Hierdoor kun je later nog rustig terugkijken naar deze bijzondere periode. Het neemt je weer even naar het moment van de eerste weken. Ouders die hebben gekozen voor een professionele newbornvideo vertellen ons dat zij samen met de kinderen heel vaak en met veel plezier naar de beelden kijken.

Onze werkwijze

Wij maken opnames van de eerste bijzondere momenten na de bevalling. Bijvoorbeeld de thuiskomst vanuit het ziekenhuis, je baby in bad doen, kleertjes aantrekken, een flesje of borstvoeding geven en natuurlijk samen knuffelen! Of misschien wil je graag ontmoeting met opa en oma vastleggen. Er is veel mogelijk. Daarna monteren we de beelden tot een mooie, persoonlijke videoclip. Hierin verwerken we ook de geluiden bij jullie thuis. Denk aan het mobiel boven de box, broertje of zusje wat even iets liefs zegt, de kreuntjes of huiltje van de baby.

Je eigen liedje

De keuze voor de muziek is bij newbornvideo’s uitermate belangrijk en die maken we dan ook graag samen met jullie. Wij hebben een bijzondere samenwerking met een aantal singer-songwriters die een heel persoonlijk op maat gemaakt liedje voor jullie kunnen maken. Hierbij kun je kiezen welke stijl de muziek moet worden en waar de tekst in grote lijnen over moet gaan, maar ook kun je kiezen uit verschillende zangers en zangeressen. Mensen waar wij op dit moment mee samenwerken zijn:

Koert van Essen (Einfach Kurt)
Daan van Haren (Dan Hair)
Britt van den Akker

Waarom Video voor jou?

Elke babyvideo is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de video perfect bij de specifieke wensen van het gezin en zorgen wij er altijd voor dat de video persoonlijk en op maat gemaakt is. We werken daarnaast razendsnel. Er zijn ook ouders geweest die hun newbornvideo hebben gebruikt als digitaal geboortekaartje.

Wil je meer voorbeelden zien? Kijk dan hier!

Terug naar portfolio